Daphne
Daphne

Iskusite pravi odmor u luksuznom apartmanu Daphne (2 + 2), pogodnom za 4 osobe. Apartman Daphne nudi 58 m² luksuznog prostora, opremljenim svim što vam je potrebno za savršen odmor. Apartman sadrži spavaću sobu s bračnim krevetom i dnevnu sobu s kaučem na razvlačenje. Možete uživati ​​u neodoljivom pogledu na more s lijepe i ugodne terase, bogate mediteranskim biljem.

Details
Tondo
Tondo

Prekrasan luksuzni apartman Tondo (2 + 2), pogodan za 4 osobe, nudi 69m2 luksuznog prostora koji je opremljen svim što je potrebno za savršen odmor. Sadrži spavaću sobu s bračnim krevetom i dnevnu sobu s kaučem na razvlačenje. Možete uživati ​​u djelimičnom pogledu na more s lijepe i ugodne terase, bogate mediteranskim biljem.

Details

Želite da imate odmor iz snova u Budvi?

Stvorili smo mjesto, kompletno opremljeno, na kojem zaista možete 'napuniti baterije', u udobnosti, privatnosti, okruženi umjetninama naših lokalnih umjetnika, stvorenih posebno za Amare luksuzne apartmane. Sve ovo će vam pružiti savršenu atmosferu za vaš opuštajući odmor.

Amare luksuzni apartmani zauzimaju 5. sprat novoizgrađene zgrade (godina izgradnje2018.). Oprema i namještaj su potpuno novi. Apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, uključujući mašinu za pranje posuđa, mašinu za pranje veša, frižider, mikrotalasnu pećnicu itd. SAT-TV, klima uređaj, internet i wi-fi, podno grijanje, dovoljno prostora, udoban krevet, komforan kauč, sef za lične stvari, garažu u zgradi i drugu opremu kako biste se osjećali kao kod kuće.

Amare luksuzni apartmani se nalaze u centru Budve, na samo 3 min. hoda od mora i 5 min. hoda do Starog grada Budve, antičkog grada ponosnog na netaknute plaže, bogato spomeničko nasljeđe i tradicionalnu kuhinju, gdje se možete odmarati u jednom od kafića ili restorana i čitati istoriju grada sa fasada Starog grada Budve.

U istoj se zgradi nalaze banka s bankomatom, dva poznata kafića i noćni klub u 2. dijelu zgrade. Takođe, preko puta se nalazi market i stara tradicionalna poslastičarnica s najboljim domaćim sladoledom u gradu.

Blizina mora, plaža, kao i planina i skijališta čine Budvu i Amare luksuzne apartmane idealnim mjestom za opuštanje i uživanje i tokom ljetnjeg i zimskog perioda.

EXPLORE OUR OFFFER

Budva

Ljetovanje u Budvi je uvijek dobar izbor turista kada je u pitanju crnogorsko primorje. Budva je odlična za porodice sa djecom, ali i mlade ljude koji vole provod.

Budvanska rivijera je centar crnogorskog turizma, pa putovanje u Budvu obećava zabavu i, ukoliko se na to odlučite, provod do jutra.  Sa jedne strane šetališta nalazi se plaža, a sa druge brojni kafići i klubovi, po kojima je ovaj grad poznat. Upravo oni su razlog zbog kog je ljetovanje u Budvi sinonim za dobar provod.

Uz noćni život, Budva je poznata i po pješčanim plažama. Oko nalaze se stjenovite i šljunkovite plaže, a svježi morski vazduh, kristalno čisto more i ugodna blaga mediteranska klima u kombinaciji s boravkom u našim apartmanima Amare garantovaće vam potpuno opuštanje i odmor.

image